Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ηλίας Παλιουδάκης στην εκπομπή Love It και την δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού.

Ο τραγουδιστής, που πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του στην επιτυχημένη σειρά, Σασμός, σε μια πολύ συγκινητική σκηνή γάμου, μίλησε για τη γέννηση της κόρης του, για τις κακές του συνήθειες, τον τζόγο και τις ουσίες

«Όταν είσαι σε νεαρή ηλικία και έχεις να διαχειριστείς αρκετά χρήματα, αυτό σε προβληματίζει. Βρέθηκα στο να έχω την οικονομική δυνατότητα ότι μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα, λάθος πράγματα. Το να ασχοληθεί ένας άνθρωπος με τον τζόγο και με πράγματα που θα βλάψουν την υγεία του, νομίζω ότι είναι λάθος» είπε αρχικά ο τραγουδιστής. 

Και συνέχισε: «Άφησα πίσω τις ουσίες και τον τζόγο όταν μια μέρα ξεκίνησε να λειτουργεί ένα άλλο συναίσθημα μέσα μου, το συναίσθημα της οικογένειας, το συναίσθημα του ότι ίσως αυτό που κάνω δεν είναι σωστό. Ένιωθα ότι πρόδιδα την εμπιστοσύνη τον δικών μου ανθρώπων». 

Σχετικά με τη γέννηση της κόρης του αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στη γέννησή της, εξομολογήθηκε: «Βίωσα το θαύμα με τη γέννηση της κορούλας μου, δοκιμάστηκε και για εμένα αυτό ήταν μία στιγμή που δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Οι γιατροί στη γέννηση της κόρης μου μου είπαν ότι είναι δύσκολο να συνεχίσει τη ζωή της, όμως εγώ δεν έχασα την πίστη μου. Στη συνέχεια ξεκίνησε να καλυτερεύει και να μην το πιστεύουν ούτε οι γιατροί.

Όσον αφορά στη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά, Σασμός, ο Ηλίας Παλιουδάκης δήλωσε: «Η εμφάνισή μου στον Σασμό, είναι ξεκάθαρα για εμένα μία πάρα πολύ μεγάλη χαρά, που για άλλη μία φορά μου έδωσε αυτή την ευκαιρία αυτός ο σημαντικό δημιουργός, ο Νίκος Τερζής, ο οποίος έχει γράψει υπέροχα πράγματα και μέσα σε αυτή τη σειρά έχουμε τραγουδήσει υπέροχα πράγματα». 

Περισσότερα Εδω