Για κεκτημένο δικαίωμα σε ότι αφορά τις ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για τον Έλληνα Αστυνομικό κάνει λόγο η νέα καυστική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας που υπογράφουν για το ΔΣ, ο πρόεδρος κ. Θανάσης Νταβούρας και ο Γεν. Γραμματέας κ. Γιάννης Θελούρας.

Τα «βέλη» της αιχμηρής ανακοίνωσης στοχεύουν ευθέως στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Με πρόχειρο σχεδιασμό και χωρίς καμία σοβαρή προετοιμασία ο «επιτυχημένος» υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχαλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος εαν ενθυμούμαστε καλά τη τελευταία φορά έφυγε νύχτα απο το υπουργείο ως αποτυχημένος, αποφάσισε να κάνει κατάχρηση όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος, των μετακινήσεων με δαπάνες δημοσίου για να σώσει τα προσχήματα στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης».

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Υπηρεσίες διαλυμένες οι οποίες στηρίζονται σε νεαρούς κακοπληρωμένους συναδέλφους ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται το φιάσκο των χιλιάδων Αστυνομικών οι οποίοι φυλάνε κάθε πιθανό και απίθανο επίσημο πρόσωπο ή εγκατάσταση.

Με πρόχειρο σχεδιασμό και χωρίς καμία σοβαρή προετοιμασία ο «επιτυχημένος» υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος εάν ενθυμούμαστε καλά τη τελευταία φορά έφυγε νύχτα από το υπουργείο ως αποτυχημένος, αποφάσισε να κάνει κατάχρηση όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος, των μετακινήσεων με δαπάνες δημοσίου για να σώσει τα προσχήματα στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Αφού τίναξε στον αέρα τον προϋπολογισμό του υπουργείου μας, στη προσπάθεια του να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, κατέθεσε (Ν)τροπολογία με την οποία αφαιρεί το κεκτημένο δικαίωμα του αστυνομικού για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης τέσσερις μόλις μήνες μετά τη ψήφιση του σχετικού νόμου και σχεδόν οχτώ χρόνια παράνομου αποκλεισμού από τον νόμο αυτόν!!!!

Αλήθεια όλοι αυτοί οι φωστήρες που σκέφτηκαν, πρότειναν και κατέθεσαν την παραπάνω (Ν)τροπολογία έχουν διαμείνει ποτέ σε δωμάτιο ξενοδοχείου των 30 Ευρώ?

Καλούμε τους κ.κ. Βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ τη τροπολογία όνειδος.

Η λύση για την αντιμετώπιση της κατάστασης που προέκυψε με τον μηδενισμό του προϋπολογισμού  δεν είναι ο εξευτελισμός του Έλληνα Αστυνομικού αλλά η αποπομπή του υπαιτίου για το αποτέλεσμα αυτό.

Μπορεί στο μυαλό ορισμένων ίσως ακόμα και να φαντάζει ως ιδανική περίπτωση η επιστροφή του Έλληνα Αστυνομικού σε εποχές Ελληνικής Χωροφυλακής, σε καταστάσεις αφωνίας και στρατωνισμού σε εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα.

Πλανώνται πλάνην οικτράν…..

ΩΣ ΕΔΩ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ……».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω