Full in love φαίνεται πως είναι ο Αχιλλέας-Ανδρέας, το τρίτο παιδί του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ που γεννήθηκε το 2000 στην Νέα Υόρκη.

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, αλλά τα πρώτα παιδικά και εφηβικά χρόνια έζησε στο Λονδίνο με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Βild», ο 23χρονος φέρεται να διατηρεί δεσμό με την Ιζαμπέλ Μασενέ μοντέλο, DJ και κόρη της Natalie Massenet, ιδρύτριας της πολυτελούς μάρκας μόδας Net-a-Porter.

Αν και κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει τη σχέση τους στα ΜΜΕ, οι αναρτήσεις τους στα social media χρονολογούνται από το 2021. Μάλιστα, ο Αχιλλέας – Ανδρέας πριν από μερικούς μήνες είχε δημοσιεύει ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, με την αγαπημένη του και είχε γράψει: «Δύο χρόνια χαράς και γέλιου».

Το απόγευμα της Δευτέρας 14/5 το ζευγάρι πραγματοποίησε μια νέα δημόσια εμφάνιση στο American Ballet Theatre Spring Gala: Ballet Brilliance στο Cipriani 42nd Street στη Νέα Υόρκη.

Η «χρυσή» κληρονόμος Ιζαμπέλ Μασενέ και ο Αχιλλέας-Ανδρέας πόζαραν μαζί στο κόκκινο χαλί και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Η Ιζαμπέλ Μασενέ, με την ιδιαίτερη ομορφιά και το απαράμιλλο στυλ, ασχολείται με τη μουσική ως DJ αλλά και με το modelling, ενώ η καταγωγή της είναι από Αμερική και Βρετανία.

Μάλιστα, η καλλονή έχει ενεργό συμβόλαιο στην IMG Models, το ίδιο πρακτορείο που εκπροσωπεί τις Gigi και Bella Hadid, Karlie Kloss και Gisele Bündchen.

Η τελευταία ανάρτηση της Ιζαμπέλ Μασενέ στο πλευρό του Αχιλλέα-Ανδρέα

Φωτογραφίες: Splash Ideal/Images

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω