Λαμπάδες, παιχνίδια και τσουρέκια προσέφερε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων σε οικογένειες με μικρά παιδιά που στηρίζονται από τη Δομή.

Η διανομή έγινε στο πλαίσιο δράσεων του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τα παιδιά των δικαιούχων της Δομής ενόψει των εορτών του Πάσχα, έτσι ώστε να δώσουμε χαρά στους μικρούς μας φίλους.

Το παρών έδωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας κος Δαλαμπύρας Παναγιώτης ο οποίος ευχήθηκε Καλό Πάσχα στα παιδιά και τις οικογένειες τους, ο Διευθυντής Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας Dr Κυρόπουλος Θεόδωρος , καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Πρόνοιας.

Υπενθυμίζεται ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, αποτελεί μια δομή χρηματοδοτούμενη απευθείας από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027», ενώ παρέχει επισιτιστική και υλική βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να επικοινωνούν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο τηλέφωνο 2410255876 ή να επισκέπτονται τα γραφεία της Δομής, στη διεύθυνση Μανωλάκη 9 – 11 (εντός στοάς).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω