Σε περιπέτειες μπήκε γνωστός ράπερ, που ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διαπιστώθηκε ότι προσπαθούσε να κλέψει δύο βαλίτσες επιβατών τις οποίες μετέφερε σε σακούλες σκουπιδιών.

Οι κινήσεις του όμως καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας και ο νεαρός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Πλέον καλείται να εξηγήσει τα όσα έκανε και τα όσα δείχνει το οπτικό υλικό, με τις κινήσεις του.

Ο γνωστός ράπερ εργάζεται σε εταιρεία καθαρισμού στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ενώ η προσπάθειά του να κλέψει τις βαλίτσες επιβατών καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

Ο γνωστός ράπερ, είναι 36 ετών και σημειώνει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια του στις πλατφόρμες μουσικής και είναι ιδιαιτέρως αγαπητός στο κοινό αυτού του είδους μουσικής.

Στο παρελθόν σε συνέντευξή του ο γνωστός ράπερ είχε μιλήσει για το πως άλλαξε η ζωή του μέσω της σωματικής και πνευματικής άσκησης.

 «Η αλλαγή στη ζωή μου ήρθε χωρίς να το θέλω, μέσα από τέσσερα πράγματα: την άσκηση –πνευματική, σωματική, ψυχική–, τη χορτοφαγία, τη νηφαλιότητα και τον διαλογισμό. Επειδή ήμουν στο γυμναστήριο και ήθελα να πάρω λίγο όγκο με υγιεινό τρόπο, δοκίμασα ένα τετραήμερο vegan πρόγραμμα του Αvant-Garde Vegan και ο οργανισμός μου μού είπε ότι αυτός είναι καλύτερος τρόπος ζωής. Αισθανόμουν πολύ πιο καλά, έτσι τον άκουσα. Ένιωθα κορεσμένος από τον τρόπο ζωής που είχα μέχρι τότε, έτσι είπα ότι για έναν χρόνο θα μείνω νηφάλιος» είχε πει χαρακτηριστικά.

Περισσότερα Εδω