Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης ότι το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αυχένα της επιδεινώθηκε, με συνέπεια να ξεκινήσει ξανά φαρμακευτική αγωγή για να μειωθεί ο πόνος.

Αυτό είχε ως συνέπεια να ακυρώσει το πασχαλινό ταξίδι της στο εξωτερικό, όπου θα πήγαινε με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους Μελίτα – Δήμητρα.

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE για την περιπέτεια της υγείας της, αποκαλύπτοντας ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα περάσει το Πάσχα στην Αθήνα, φυσικά πάντα με την οικογένειά της.

«Ναι, επιδεινώθηκε το πρόβλημα και πονάω αρκετά. Παίρνω αγωγή» αναφέρει αρχικά η τραγουδίστρια στο TLIFE.

«Είχαμε ένα προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό για το Πάσχα. Το ακυρώσαμε. Δεν χρειαζόταν να μας το πει κάποιος γιατρός, δεν ένιωθα ότι μπορώ να ταξιδέψω με το αεροπλάνο. Πώς θα πάω ταξίδι από τη στιγμή που είμαι έτσι; Δεν μπορώ ούτε σε αεροπλάνο να μπω, με τις αναταράξεις ούτε είμαι λειτουργική να κάνω πράγματα και διακοπές» συμπληρώνει η Ελένη Χατζίδου.

«Θα κάνουμε Πάσχα στην Αθήνα με την οικογένεια στο σπίτι. Η κόρη μου έχει κατανόηση, καταλαβαίνει ότι δεν είμαι πολύ καλά. Και ο Ετεοκλής μαζί και η οικογένεια με βοηθάει πολύ» είπε στο TLIFE η παρουσιάστρια του Star.

«Σίγουρα θα επιστρέψω στην εκπομπή μετά τις διακοπές του Πάσχα» αποκαλύπτει η Ελένη Χατζίδου.

Περισσότερα Εδω