Για το άνοιγμα του κυβερνώντος κόμματος στις εθελοντικές οργανώσεις όλης της χώρας ενημέρωσε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, η γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Πίστη Κρυσταλλίδου, η οποία σήμερα Παρασκευή θα έχει μπαράζ επαφών στη Λάρισα.

Η κ. Κυρισταλλίδου σε δηλώσεις της στο onlarissa.gr, τόνισε πως θα έχει επαφές με εθελοντικούς συλλόγους της περιοχής, που προσφέρουν υπηρεσίες στην κοινωνική αλληλεγγύη και στην πολιτική προστασία.

Όπως είπε, η Νέα Δημοκρατία έχει συστήσει ομάδα εθελοντών 2.000 ατόμων σε όλη τη χώρα που συμμετέχουν σε δράσεις και έχει ως στόχο την ανάδειξη του εθελοντικού έργου.

Δείτε τη δήλωσή της:

Μαζί με την κ. Κρυσταλλίδου ήταν ο πρόεδρος της νομαρχιακής Λάρισας κ. Ηλίας Σουφλιάς και το στέλεχος κ. Γόνη Γανοχωρίτου.

Δείτε φωτογραφίες:

Η γραμματέας της Ν.Δ. θα έχει επαφές στη συνέχεια με το προεδρείο του Τοπικού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας, με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Ελπίδα» στον Αμπελώνα, με τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αμπελώνα «Αρωγή», ενώ το απόγευμα θα λάβει μέρος σε συνέλευση με στελέχη της ΔΕΕΠ Λάρισας.

Θοδωρής Τσέτσιλας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω