Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων κατά την περιφορά των Επιταφίων του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Αχιλλίου, του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης, του Ιερού Ναού Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους, του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου και Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, την Μεγάλη Παρασκευή (03-05-2024) και κατά την Ακολουθία της Αναστάσεως του Κυρίου, το Μεγάλο Σάββατο (04-05-2024), αποφασίζει:

Α. Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από ώρα 20:00 ́ της Μ. Παρασκευής (03-05-2024) και μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων, στις παρακάτω οδούς:

Για την περιφορά του Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλίου:

Στην οδό Πολυκάρπου σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλλη- λο.
Στην οδό Μητροπολίτου Μελετίου σε όλο το μήκος της.
Στη οδό Μανωλάκη σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στην οδό Κύπρου, στο τμήμα αυτής από την οδό Ανθίμου Γαζή έως την οδό 23ης Οκτωβρίου και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

ΙΙ. Για την περιφορά του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου:

Στην οδό Παπαναστασίου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη πα- ράλληλο.
• Στην οδό Ηπείρου, στο τμήμα αυτής από την οδό Ανθίμου Γαζή έως την οδό Ηλιοδώρου – Ρούσβελτ και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Στην οδό Ηλιοδώρου, σε όλο το μήκος της.
Στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, σε όλο το μήκος της.

III. Για την περιφορά του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου:

Στην οδό 23ης Οκτωβρίου, στο τμήμα αυτής από την οδό Θεοτοκοπούλου έως την οδό Νικη- ταρά και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Στην οδό Παναγούλη στο τμήμα αυτής από την οδό Παλαμά έως την οδό Κύπρου.

IV. Για την περιφορά του Ιερού Ναού Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων:

Στην οδό 40 Μαρτύρων, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλ ληλο.
Στην οδό Αεροδρομίου, στο τμήμα αυτής από την οδό Γεωργιάδου έως την οδό Ηρώων Πο- λυτεχνείου, και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας αυτής και τις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.
Στην οδό 31ης Αυγούστου, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας αυτής και τις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.
Στην οδό Βενιζέλου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στην οδό Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της.
Στην οδό Νικηταρά, στο τμήμα αυτής από την οδό Κύπρου έως την οδό Χρυσοχόου, και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Στην οδό Χρυσοχόου, στο τμήμα αυτής από την οδό Νικηταρά έως την οδό Αγιάς, και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Στην οδό Αγιάς, στο τμήμα αυτής από την οδό Αιόλου έως την οδό Χρυσοχόου και τις καθέ τους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Στην οδό Γεωργίου Σεφέρη, στο τμήμα αυτής από την οδό Αυξεντίου – Νικηταρά έως την οδό Αγιάς, και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

V. Για την περιφορά του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους:

Στην οδό Μανουσάκη, στο τμήμα αυτής από την οδό Γρ. Λαμπράκη έως την οδό Βλαχάβα. Στην οδό Βλαχάβα, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στην οδό Αρχιεπισκόπου Δωροθέου, στο τμήμα αυτής από την οδό Βλαχάβα έως την οδό Γρ. Λαμπράκη και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα αυτής από την οδό Μανουσάκη έως την οδό Γεωργιά- δου και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Στην οδό Αγίου Χαραλάμπους, σε όλο το μήκος της.

VI. Για την περιφορά του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου:

Στην οδό Ηροδότου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στην οδό Ξενοφώντος, στο τμήμα αυτής από την οδό Ηροδότου έως την οδό Κουμουνδού- ρου.
Στην οδό Κουμουνδούρου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη πα- ράλληλο.
Στην οδό Παλαιστίνης, στο τμήμα αυτής από την οδό Ανθίμου Γαζή έως την οδό Θουκιδί- δου.
Στην οδό Θουκιδίδου, στο τμήμα αυτής από την οδό Παλαιστίνης έως την οδό Καραθάνου. Στην οδό Ζαρμάνη, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

VII. Για την περιφορά του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής:

Στην οδό Βησσαρίωνος, στο τμήμα αυτής από την οδό Πυργετού έως την οδό Γεωργιάδου και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Στην οδό Γεωργιάδου, στο τμήμα αυτής από την οδό Ολύμπου έως την οδό Γρ. Λαμπράκη, και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας αυτής και τις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλ ληλο.
Στην οδό Διονύσου, στο τμήμα αυτής από την οδό Γεωργιάδου έως την οδό Μ. Παπαδοπού λου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας αυτής και τις καθέτους αυτών έως την πρώτη πα- ράλληλο.
Στην οδό Χρυσοστόμου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλ ληλο.
Β. Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων την Μεγάλη Παρασκευή (03-05-
2024) από ώρα 17.00 ́ έως πέρατος των εκδηλώσεων στις κάτωθι οδούς :
Στην οδό Πολυκάρπου σε όλο το μήκος της.
Στην οδό Μητροπολίτου Μελετίου σε όλο το μήκος της.
Στη οδό Μανωλάκη σε όλο το μήκος της.

Γ. Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων το Μεγάλο Σάββατο (04-05-2024)
από ώρα 20.00 ́ έως πέρατος των εκδηλώσεων στις κάτωθι οδούς :
Στην οδό Πολυκάρπου σε όλο το μήκος της.
Στην οδό Μητροπολίτου Μελετίου σε όλο το μήκος της.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτηρίους οδούς και σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία.
• Οι πιο πάνω προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες. Τα δε χρονικά διαστήματα δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό.
• Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει από τη δημοσίευσή της και μόνο για την Μεγάλη Παρασκευή (03-05-2024) και το Μεγάλο Σάββατο (04-05-2024) και τις ως άνω αναφερόμενες ώρες και μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω