Το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου για τις Ιερές Ακολουθίες την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, έχει ως εξής:

Το Σάββατο 27 Απριλίου, το πρωί, θα ιερουργήσει στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.
Την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου), το πρωί, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης.
Την Κυριακή (28 Απριλίου), στις 7.30 μ.μ., θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης.
Την Μ. Δευτέρα (29 Απριλίου), στις 11.00 π.μ., θα τελέσει το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Την Μ. Δευτέρα (29 Απριλίου), στις 7.30 μ.μ., θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λαρίσης.
Την Μ. Τρίτη (30 Απριλίου), στις 11.00 π.μ., θα τελέσει το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Την Μ. Τρίτη (30 Απριλίου), στις 7.30 μ.μ., θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Λαρίσης.
Την Μ. Τετάρτη (1 Μαΐου), στις 5.00 μ.μ., θα τελέσει το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Θωμά Λαρίσης.
Την Μ. Τετάρτη (1 Μαΐου), στις 7.30 μ.μ., θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Λαρίσης.
Την Μ. Πέμπτη (2 Μαΐου), το πρωί, θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ραψάνης.
Την Μ. Πέμπτη (2 Μαΐου), στις 7.00 μ.μ., θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Αχράντων Παθών του Κυρίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.
Την Μ. Παρασκευή (3 Μαΐου), στις 8.00 π.μ., θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Μεγάλων Βασιλικών Ωρών και στον Εσπερινό της Αποκαθηλώσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.
Την Μ. Παρασκευή (3 Μαΐου), στις 2.00 μ.μ., θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου Λαρίσης.
Την Μ. Παρασκευή (3 Μαΐου), στις 7.30 μ.μ., θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.
Το Μ. Σάββατο (4 Μαΐου), στις 7.00 π.μ., θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λαρίσης.
Το Μ. Σάββατο (4 Μαΐου), στις 11.00 μ.μ., θα τελέσει την Ακολουθία της Παννυχίδος και θα ιερουργήσει στην Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.
Την Κυριακή του Πάσχα (5 Μαΐου), στις 7.00 μ.μ., θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω