Μέσα σε κλίμα συγκίνησης διεξήχθη ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ποδοσφαίρου της Θεσσαλικής Εταιρίας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης & Αποκατάστασης (Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.) με το Ιπποκράτειο Θεραπευτήριο Λάρισας (Ιδιωτική Ψυχιατρική Κλινική), με τελικό σκορ 3-3. Στον αγώνα ήταν όλοι νικητές και όπως είπε και ο νοσηλευόμενος του Ιπποκρατείου Θεραπευτηρίου Μίλτος Ν. «Ο Αθλητισμός μας ενώνει και όλους μας δικαιώνει».

Με την ομάδα του Ιπποκράτειου αγωνίστηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Τάσος Μπεριτζάς.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ασθενείς και από τους δύο φορείς χειροκροτώντας τους ποδοσφαιριστές και τίμησαν με την παρουσία τους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ: Παραφέστας Τάκης, Πλίτσης Γιώργος, Αλεξούλης Γιάννης, Βλαχούλης Νίκος, Παπαντωνίου Γιώργος, Ντόσας Μπάμπης και Μπεριτζάς Τάσος καθώς επίσης η Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Εθελοντισμού και Πρόνοιας Κομήτσα Ανδριάννα, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αστικής Ανάπτυξης Ανδριτσόπουλος Ανδρέας, ο Γενικός Διευθυντής της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. Παπαγεωργίου Γιάννης και ο δημοσιογράφος Κέλλας Σωτήρης.

Η ομάδα της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. συνοδεύονταν από τον προπονητή τους Γιώργο Κυρίτση – Γυμναστή ενώ η ομάδα του Ιπποκρατείου Θεραπευτηρίου συνοδευόταν από την προπονήτρια τους Τζένη Ισλαμάι – Εργοθεραπεύτρια, την Κοινωνική Λειτουργό Ελίνα Βασβατέκη και την Ψυχολόγο Σεμίνα Σερέτη.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα, όλοι οι παίκτες με χαρά παρέλαβαν μετάλλια, τα οποία τους απένειμαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο πρόεδρος των παλαιμάχων Τάκης Παραφέστας, παρέλαβε τιμής ένεκεν δώρο από τον αρχηγό της ομάδας της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α το Χρήστο, ο οποίος δίνοντας το δώρο είπε «Σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο».

Το ραντεβού ανανεώθηκε για μετά το Πάσχα, μετά από πρόσκληση των παλαιμάχων για διεξαγωγή νέου αγώνα, στο οποίο θα παίξουν μαζί με τους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός είναι για όλους.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω