Μια από τις σειρές που αναμένεται να καθηλώσουν φέτος το τηλεοπτικό κοινό είναι το «Μαύρο Ρόδο» στο Mega, με πρωταγωνιστές τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Το νέο δραματικό έργο θα υμνήσει τον έρωτα. Έναν έρωτα που γεννιέται αναμεσά σε μια δόκιμη μοναχή, τη μοναχή Ελισάβετ και σε έναν γοητευτικό νέο, τον Πέτρο. Ένας σφοδρός και απαγορευμένος έρωτας ζωντανεύει στη μεγάλη παραγωγή του Mega «Μαύρο Ρόδο», που κάνει πρεμιέρα απόψε, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 22:30.

Από τα πρώτα trailers και τα πρώτα πλάνα που κυκλοφόρησαν τις εντυπώσεις έχει κλέψει η δόκιμη “μοναχή Ελισάβετ”, με πολλούς από τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται ποια είναι η πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός που την υποδύεται.

Στο «Μαύρο Ρόδο» του Mega, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση.

H πίστη και η αφοσίωση της “μοναχής Ελισάβετ” δοκιμάζεται εξαιτίας της ερωτικής της επιθυμίας για έναν άντρα.

Ποια είναι η Φωτεινή Παπαθεοδώρου – Ποια είναι… χωρίς τα ράσα

 

Η νεαρή ηθοποιός Φωτεινή Παπαθεοδώρου κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο στο ενεργητικό της έχει σημαντικές συνεργασίες στον κινηματογράφο, οι οποίες της έδωσαν πολλά εφόδια για να συνεχίσει. 

Η συμμετοχή στην ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη» άφησε θετικές εντυπώσεις.

Εκτός όμως από την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», η Φωτεινή Παπαθεοδώρου έχει λάβει μέρος σε ένα επεισόδιο της ξένης σειράς «Chance Encounters» το 2019, στη μικρού μήκους ταινία «In Brighton», ενώ έχει εργαστεί στο εξωτερικό ως παραγωγός κι έχει σκηνοθετήσει την μικρού μήκους ταινία «Locked-in».

Η εν λόγω μικρού μήκους ταινία μάλιστα, επιλέχθηκε ανάμεσα στους νικητές του σκηνοθετικού διαγωνισμού Straight8 το 2017 και στη συνέχεια προβλήθηκε στο λονδρέζικο φεστιβάλ SuperShorts.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου σπούδασε αρχικά στην Αγγλία αγγλική λογοτεχνία σε προπτυχιακό επίπεδο και κλασική φιλολογία σε μεταπτυχιακό επίπεδο. 

Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι σπουδές υποκριτικής στο Λονδίνο και αργότερα μπήκε στη ζωή της και η παραγωγή ντοκιμαντέρ για το BBC, το Channel 5 και το PBS.

Οι πρώτες δηλώσεις λίγο πριν από την πρεμιέρα της σειράς

 

«Υποδύομαι την Ελισάβετ, μια δόκιμη μοναχή όπου στα 22 της χρόνια θα δοκιμαστεί η πιστή της αφού συναντάει τον Πέτρο. Περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα», είχε δηλώσει στην πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και στον Κωνσταντίνο Αρκά η Φωτεινή Παπαθεοδώρου. 

H Φωτεινή Παπαθεοδώρου διατηρεί έναν αρκετά δραστήριο λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από την επαγγελματική της ζωή καθώς και την καθημερινότητά της.

Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τη ζωή της:

Το σίγουρο είναι ότι η Φωτείνη Παπαθεοδώρου θα συζητηθεί πολύ από σήμερα και μετά!

Περισσότερα Εδω