Το δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει η υπόθεση θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, βουλευτή της ΝΔ και μετεωρολόγου του MEGA, ο οποίος κατήγγειλε ολιγωρία από μέρους των γιατρών του νοσοκομείου Αττικόν. Εκεί όπου ο Δημήτρης Καλλιάνος, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών.

«Δεν ζήτησα από κανέναν να τον εξυπηρετήσει, όταν έσβηνε ζήτησα μόνο υποστήριξη που χρειάζεται για να επιβιώσει ΜΕΘ και ΜΑΦ δεν ζήτησα διασωλήνωση. Να υποστηριχθεί σε άλλη κλινική όπως δικαιούται ο κάθε πολίτης. Και ο καθηγητής μου έλεγε πάει καλά» τόνισε ο ίδιος στο Mega.

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου σημείωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega: «Θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία και εφόσον καταλήξω ότι πράγματι υπάρχουν στοιχεία αμέλειας θα μηνύσω τους γιατρούς για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και αργότερα βεβαίως θα ενάγω και τους γιατρούς και το νοσοκομείο για να αποζημιωθούν οι άνθρωποι αυτοί για την ψυχική οδύνη την οποία δοκίμασαν και δοκιμάζουν».

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου μεταφέρθηκε από το Ασκληπιείο της Βούλας στο Αττικόν για να χειρουργηθεί για γάγγραινα. Μετά την επέμβαση όπως κατήγγειλε ο Γιάννης Καλλιάνος η υγεία του επιδεινώθηκε και παρά την πίεση που ασκούσε ο ίδιος στους γιατρούς, εκείνοι όπως λέει αδιαφορούσαν.

Περισσότερα Εδω