Τα όσα έγιναν ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικου, μετά τη συνέντευξη «ποταμό» του δεύτερου κατά της παρουσιάστριας και της Super Κατερίνα σχολιάστηκαν στο Πρωινό από τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του.

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε φάουλ κατά της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η αποκάλυψη του παρουσιαστή ότι δεν συνεχίζει στη Super Κατερίνα.

«Είναι πολύ σκληρή η φράση «καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας. Εγώ δε θα στηρίξω καμία Καινούργιου, αλλά επειδή βγήκε κι έδωσε κάποια μηνύματα, εγώ δεν έχω στείλει ποτέ κανένα μήνυμα σε κανέναν. Ποτέ. Μου έστειλε (η Κατερίνα Καινούργιου) μία φορά ένα μήνυμα, όταν κάναμε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης και της απάντησα «μη στενοχωριέσαι, δεν πειράζει κι εσύ στα νεανικά νούμερα που σε ενδιαφέρουν, πας μία χαρά». Δεν έστειλα μήνυμα εγώ ποτέ πουθενά σε κανέναν.  Όταν μου στέλνουν, απαντάω. Δεν έχω λόγο να στηρίξω καμία Καινούργιου και δεν έχω στηρίξει ποτέ κανέναν.

Όμως, το να συμμετέχεις σε μία εκπομπή και να βγαίνεις δημόσια να κράζεις την παρουσιάστρια… Αν η Κατερίνα Καινούργιου -που μπορεί να είναι- είναι ο ορισμός της αυτοαναφορικότητας, το ‘ξερες κι όταν πήγαινες. Δεν μεταβλήθηκε η Καινούργιου, δεν έγινε τηλεοπτικό τέρας στην πορεία. Η Καινούργιου είναι ίδια τόσα χρόνια. Τώρα αν κάποιοι τη γλείφατε και τώρα τη βρίζετε, είναι δικό σας θέμα. Η Καινούργιου είναι αυτή. Να μη συμμετείχατε στην εκπομπή της Καινούργιου παιδιά» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια και μετά την προβολή όσων είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι είσαι ο κορυφαίος, αλλά εδώ έκανες φάουλ. Το λέω με αγάπη και σεβασμό. Αν είχες θέματα με την Καινούργιου, ήξερες πού πήγαινες. Αντιλαμβάνομαι ότι η οικονομική ανάγκη και η ανάγκη για δουλειά (γνωρίζουμε ότι πέρασες μία δύσκολη περίοδο), σε κάνει να πας κάπου και σε κάποιον που δεν εκτιμάς. Όμως, αφού πήγες, έβγαλες κάποια λεφτά από εκεί, τελείωσε τώρα».

Περισσότερα Εδω