Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» που θα προβληθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην ΕΡΤ1 βρέθηκε η Χριστίνα Αλούπη, η οποία μίλησε στη Τζένη Θεωνά για την μητρότητα και την προσωπική της ζωή.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη συνέντευξή της, ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Κέφαλος εξακολουθεί να ζει σε απόσταση, κάτι το οποίο έκανε την ίδια να αλλάξει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς της.

«Η βάση του μπαμπά των παιδιών εξακολουθεί να είναι η Αμερική. Είχαμε κάνει κάποια πλάνα, πολύ ωραία όπως τα κάναμε… πότε βγαίνουν όμως τα πλάνα όταν τα σχεδιάζεις; Η βάση του ακόμα είναι εκεί, πηγαινοέρχεται. Αυτό ήταν δύσκολο, ακόμα είναι δύσκολο με τα παιδιά», είπε αρχικά η Χριστίνα Αλούπη.

Και ανέφερε πως ζήτησε τη βοήθεια ειδικών: «Στην αρχή τα παιδιά δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί ο μπαμπάς τους, από εκεί που ήταν κάθε μέρα στο σπίτι, πλέον δεν είναι. Το αντιμετωπίσαμε κι αυτό, πάλι συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγους για να το χειριστώ όσο πιο καλά μπορώ για τα παιδιά μου», είπε η Χριστίνα Αλούπη στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Περισσότερα Εδω