Θυμό και οργή προκάλεσε σε διερχόμενους από το σημείο Λαρισαίους πολίτες, η απαράδεκτη ενέργεια υπαλλήλου της Περιφέρειας Θεσσαλίας να σταθμεύσει πάνω στο πεζοδρόμιο το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και το πίσω μέρος πάνω στον δρόμο.

Όλα έγιναν σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών την περασμένη Παρασκευή σε κεντρικό σημείο της Λάρισας και ειδικότερα στην συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Κοραή στις 7.40 το απόγευμα, μια ώρα που η αγορά της Λάρισας και ενόψει Μεγάλης Εβδομάδας, έσφυζε από ζωή.

Λαρισαίος πολίτης, αναγνώστης του onlarissa.gr, καταγγέλλει: «Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη 19.40 της Παρασκευής το απόγευμα, 26 Απριλίου 2024, ώρα “τρελής” αιχμής καθώς οι δρόμοι στο κέντρο έχουν αυξημένη κίνηση και στο εμπορικό κέντρο της Λάρισας έχουν ξαμοληθεί μπαμπάδες, μαμάδες, νονές νονοί για αγορές! Οποιοδήποτε αναγνώστης θα μπορούσε να το επιβεβαιώσει ότι στο κέντρο γινόταν ο χαμός τέτοια μέρα. Ο συγκεκριμένος όμως δημόσιος υπάλληλος δεν πτοήθηκε! Πάρκαρε στην συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Κοραή. Εκεί ακριβώς βολεύτηκε! Δεν θα σκάσει! Άσε να σκάσουν οι υπόλοιποι, μαμάδες με καρότσια, γριούλες, παππούδες, αναπηρικά αμαξίδια, τυφλοί, διερχόμενα αυτοκίνητά, μηχανάκια, όπου κανείς τους δε θα μπορέσει να διέλθει με ασφάλεια!

Δυστυχώς αυτοί είμαστε!!!!(όχι όλοι φυσικά)».

Δείτε την φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω