Με την παρουσία της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Σοφία Ζαχαράκη και το ηχηρό μήνυμά της για συμμετοχή των νέων στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου κορυφώθηκε η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας απόψε, το βράδυ της Παρασκευής, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας.

Μιλώντας για το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας η κα υπουργός έκανε λόγο για «δραστήρια παιδιά που συνεχώς αυξάνουν την επιρροή τους σε μία τοπική κοινωνία, η οποία το έχει απόλυτη ανάγκη. Και το έχουν απόλυτη ανάγκη άνθρωποι όλων των ηλικιών, διότι από τη φρεσκάδα των απόψεων παίρνουμε έμπνευση».

Όπως τόνισε «το μήνυμα το οποίο φέρνω και στο οποίο πιστεύω ακράδαντα είναι πως πρέπει καθεμία και καθένας να ψηφίσει. Να δηλώσει αυτό που θέλει χωρίς να υποδείξουμε εμείς τι θα ψηφίσει. Θα χαρώ να έρθει οποιοσδήποτε νέος στην κάλπη. Πρέπει να αξιοποιήσουμε την ψήφο μας. Να δηλώσουμε παρουσία κι εκείνη την ημέρα να μην πάρουμε απουσία».

Ομιλητές της εκδήλωσης «Νέοι και Ευρωεκλογές – Η ψήφος μας μετράει», που διοργάνωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας στο πλαίσιο της εν λόγω εβδομάδας για την ανάδειξη της σημασίας συμμετοχής των νέων στις ευρωεκλογές ήταν επίσης οι:

  1. Κωνσταντίνος Γκάγκος, Interior Designer, CEO Costas Gagos Architecture & Design
  2. Ευρυδίκη Μήλιου, Δικηγόρος Παρ΄Εφέταις
  3. Νικόλαος Οικονόμου, Φοιτητής Αρχιτεκτονικής Ε.Μ.Π.- Μέλος ΔΣΝΛ
  4. Παυλίνα Αιόλου, Μαθήτρια

Σημαντική παρουσία κι αυτή του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο οποίος κατά το χαιρετισμό του χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες ευρωεκλογές σπουδαίες.

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω