Μοιράσου το αρθρο!

Τον βιασμό της από έναν 22χρονο Έλληνα κατήγγειλε μία 19χρονη Σουηδέζα στη Σκιάθο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην Αστυνομία, η νεαρή κοπέλα με την παρέα άλλων Σουηδών που γνώρισαν στη Σκιάθο, έπιναν ποτά σε γνωστό κλαμπ του νησιού τα ξημερώματα της Κυριακής.

Παράλληλα υπήρξε φλερτ με τον 22χρονο, ο οποίος διασκέδαζε με τη δική του παρέα σε διπλανό σημείο. Κάποια στιγμή, και με τη θέλησή της οι δύο τους πήγαν στις τουαλέτες του κλαμπ και ακολούθησαν ερωτικές περιπτύξεις. Κάποια στιγμή ο 22χρονος έβγαλε από το παντελόνι του το μόριό του και στη συνέχεια έβαλε το δάχτυλό του στον κόλπο της 19χρονης.

Εκείνη, καταγγέλει ότι ήθελε να φύγει και φώναξε βοήθεια, αλλά εκείνος δεν την άφηνε. Όταν “απελευθερώθηκε” κατήγγειλε το περιστατικό στην παρέα της και τότε οι Σουηδοί ζήτησαν τον λόγο από τον Έλληνα και τους φίλους του. Ακολούθησε σύρραξη και άγριο ξύλο, ενώ οι τουρίστες αποχώρησαν και υπέβαλαν μήνυση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Οι τέσσσερις Έλληνες είχαν φτάσει εκείνη τη μέρα, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Σκιάθο, από την Αθήνα, ενώ ο 22χρονος ισχυρίζεται ότι υπήρξε σωματική επαφή με την νεαρή κοπέλα και έντονο φλερτ, ενώ σημειώνει ότι πήγαν και οι δύο με τη θέλησή τους στις τουαλέτες του καταστήματος.

Οι τέσσερις Έλληνες οδηγήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην ανακρίτρια του Βόλου και η υπόθεση θα συζητηθεί μετά από αναβολή αύριο στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, καθώς κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού κατά συρροή και κατοχή ναρκωτικών για ίδια χρήση σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ ο 22χρονος για βιασμό τετελεσμένο.

Περισσότερα Εδω