Η συνέντευξη της Τζωρτζέλας Κόσιαβα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά συζητήθηκε το πρωί της Παρασκευής 29/9 στο Mega Καλημέρα. Με αφορμή τα όσα είπε η δημοσιογράφος, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε πως έχουν δοθεί ευκαιρίες σε πρόσωπα για το λεγόμενο “μπροστά” χωρίς να έχουν το ανάλογο background κι εξήγησε γιατί το metoo δεν έχει συμβεί ακόμα στον συγκεκριμένο χώρο.

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη επεσήμανε αρχικά: «Έχουν δοθεί ευκαιρίες σε πρόσωπα για μπροστά, χωρίς να έχουν το background από πίσω; Αυτό είναι το λάθος. Κάποτε δεν έβγαινες στο γυαλί χωρίς να έχεις μία προϋπηρεσία σε κάποιο δημοσιογραφικό πόστο. Δεν υπήρχε το επάγγελμα “παρουσιαστής”. Συνήθως ήταν ηθοποιοί. Ακόμα και στις ειδήσεις. Αργότερα, εμείς οι ίδιοι ανοίξαμε την πόρτα στην παρουσίαση που δίναμε ευκαιρίες-βάζω και τον εαυτό μου μέσα- σε ανθρώπους που δεν έχουν υπηρετήσει πίσω από τις κάμερες μία εκπομπή, στο όποιο πόστο».  

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο, είναι σε πολύ πολύ πρώιμο στάδιο να βγει κάποιος να καταγγείλει την τηλεόραση. Οι λόγοι είναι σαφείς και έχουν να κάνουν με τον νόμο. Εγώ μέσα μου βαθιά πιστεύω ότι όλα τα κακά παιδιά της τηλεόρασης κάποια στιγμή θα το βρουν από την ίδια τη ζωή, γιατί υπάρχει κάρμα».

Περισσότερα Εδω