Την ένταση που επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου 27/4 ανάμεσα στον Ηλίας Ψινάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου εξαιτίας όσων είπε ο μάνατζερ για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή, σχολίασαν το πρωί της Κυριακής στο I Love Σουκου.

«Θέλω να σας πω ότι ο Ηλίας Ψινάκης είναι γενικώς οδοστρωτήρας! Δηλαδή από όπου περνάει, είναι ένας τυφώνας που περνάει και αφήνει πάντα συντρίμμια πίσω του. Κάτι κάνει, του αρέσει να κάνει ντόρο» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε,

«Δε νομίζω ότι ποτέ η Μαίρη καπηλεύτηκε όλο αυτό το γεγονός. Πάντα ήταν ένας τέτοιος άνθρωπος, για να είμαστε δίκαιοι… Σέβομαι ότι θέλει να υποστηρίζει τη γυναίκα και τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικότερα».

«Δε καταλαβαίνω γιατί σε ένα show που διαγωνίζεται ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της, ο Ηλίας Ψινάκης ένιωσε την ανάγκη να επαναφέρει κάτι τέτοιο, γιατί να θίξει ένα προσωπικό του ζήτημα και να χρησιμοποιήσει ο ίδιος το κίνημα #metoo… Δεν είναι εντάξει όλο αυτό που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης» είπε από τη δική της πλευρά η Σίσσυ Καλλίνη.

 

 

 

Περισσότερα Εδω