Τα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης για τη Μαίρη Συνατσάκη κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού live του J2US αλλά και μετά το τέλος του, σχολίασαν το πρωί της Κυριακής 28/4 στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». 

Η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού παρακολούθησε όσα συνέβησαν στον αέρα του τηλεοπτικού show αλλά και το σκηνικό με την Κατερίνα Λιόλιου που στάθηκε η αφορμή για την κόντρα αυτή είπε, 

«Εγώ ζορίζομαι πάρα πολύ αυτή τη στιγμή. Το απόσπασμα με την κυρία Λιόλιου το είδα τώρα, δεν ήξερα χθες σε τι αναφερόταν. Έχω παγώσει. Έχοντας απόλυτη αντίληψη για το ότι η τηλεόραση όσο πιο πίσω πας, τόσο χειρότερα πράγματα θα δεις. Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τι έχει να πει η κυρία Λιόλιου. Είναι πολύ σημαντικό. 

Αν η κυρία Λιόλιου έκλαιγε για μια εβδομάδα, ίσως είναι για άλλο λόγο και όχι για την ανάρτηση της Μαίρης, γιατί όλο αυτό της συνέβη δημόσια. Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τι έχει να πει…. Πάρα πολύ αμήχανο, άβολο και με κάνει και προβληματίζομαι…».

«Ο Ηλίας Ψινάκης, που δεν γνωρίζω προσωπικά, είναι ένας άνθρωπος που εδώ βλέπω ότι επιμένει… Αυτό που είχε γράψει η Μαίρη ήταν πολύ διακριτικό, εγώ πιο πολλά θα περίμενα σε ένα τέτοιο σκηνικό από τη Μαίρη» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Είναι τόσο απλό, η Μαίρη όσο μιλάει, φέρνει αντιδράσεις, δε μαζεύει κόσμο, τον κόσμο της τον έχει. Ενδεχομένως να χάνει κόσμο» είπε σε άλλο σημείο η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την προβολή της νέας ανάρτησης της Μαίρης Συνατσάκη.

Ο Παύλος Σταματόπουλος χαρακτήρισε άνανδρο αυτό που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης, να επαναφέρει το ζήτημα αυτό τρία χρόνια μετά χωρίς η Μαίρη Συνατσάκη να είναι παρούσα, ενώ ο Νίκος Συρίγος φανερά εκνευρισμένος είπε ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτός ο κύκλος χυδαιότητας.

«Στις δηλώσεις που έκανε μετά, που δε βλέπεις να ανατρέπεται αυτό που έχει γίνει, λέει ότι η Μαίρη τον λέει βιαστή, που δεν ισχύει, η Μαίρη χαρακτήρισε την πράξη και όχι τον άνθρωπο» είπε ακόμα η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αυτή η αντιμετώπιση από τον Ηλία Ψινάκη, το 2024, το ότι δε βλέπουμε το λάθος, με προβληματίζει» κατέληξε η παρουσιάστρια. 

 

Περισσότερα Εδω