Ο νεαρός πυγμάχος που φέρεται ότι χτύπησε και έστειλε στην εντατική τον 36χρονο Θάνο στην Ελευσίνα, παρουσιάστηκε στις Αστυνομικές Αρχές συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του, το πρωί της Πέμπτης 1/6.

Η κάμερα του T-live κατέγραψε τη στιγμή, που ο 22χρονος βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.

«Δεν τον αναζητά κανείς, είναι ένα παιδί 22 ετών και δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του, ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Είχε προηγηθεί μία λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσά τους νωρίτερα. Δεν υπήρξε καμία εγκατάλειψη. Δεν έπρεπε να απαντήσει στο χτύπημα που δέχτηκε» υποστηρίζει η δικηγόρος του, Βάσω Πανταζή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 36χρονος Θάνος βγήκε για ένα ποτό και κατέληξε να δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική.

Ο πατέρας του μποξέρ είχε μιλήσει χθες 31/5 στο T-live και στη Μάρω Κανελλάκη. 

 «Ο γιος μου πήγε να πάρει ένα φάρμακο από ένα φαρμακείο. Και έγινε αυτό που έγινε τώρα. Κανείς δεν το ήθελε αυτό. (…) Εγώ θέλω το δίκαιο. Να πάρουν τις κάμερες, όπως είναι και αν ο δικός μου φταίει να τιμωρηθεί. Από ό,τι άκουσα, ο γιος μου μπήκε παράνομα στον μονόδρομο γιατί στην Ελευσίνα γίνονται έργα αλλά ο 36χρονος δεν ήταν η Τροχαία. Ποιος ήταν αυτός που του χτύπησε το αμάξι; Εκείνος (ο 36χρονος) πήγε και τον χτύπησε πρώτος, αυτό το ξέρει η οικογένειά του. Από ό,τι μου έχουν πει όλοι, πρώτα χτύπησε αυτός (ο Θάνος) και μετά ο γιος μου του έριξε μία» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Περισσότερα Εδω