Προετοιμασίες γάμου για τον Γιάννης Αντετοκούνμπο και την σύντροφό του, Μαράια με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στη σχέση του και έτσι τον ερχόμενο Αύγουστο θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Πύλο.

Την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε το πρωί της Πέμπτης 25 Απριλίου η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η οποία είχε τις πρώτες πληροφορίες για τα σχέδια γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τα προσκλητήρια που έχουν  μοιραστεί στη γειτονιά του στα Σεπόλια.

Στόχος του ζευγαριού είναι να μοιραστεί αυτή την ιδιαίτερη στιγμή με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και φίλους που βρίσκονται στο πλευρό τους από τα πρώτα τους νεανικά χρόνια. 

 

Γιάννης Αντετοκούμπο – Η σχέση με την Μαράια Ρίντλσπριγκερ και οι έντονες στιγμές

Μέσα από τα social media η Μαράια Ρίντλσπριγκερ είχε μιλήσει για την μητρότητα και τις αλλαγές στο σώμα της μετά τη γέννα. 

«Δύσκολη η μετάβαση από το ένα παιδί στα δύο κάτω των δύο… Ο συντονισμός του προγράμματος ενός βρέφους μαζί με του νηπίου, η εξισορρόπηση του ποιοτικού χρόνου και με τα δύο αγόρια, η έλλειψη ύπνου, αλλά ο μεγαλύτερος αγώνας ήταν να κοιτάζω τον καθρέφτη. Δεν αναγνωρίζω το σώμα μου.

Και ναι, ξέρω ότι οι περισσότερες από εσάς θα πείτε για να δείξω στον εαυτό μου λίγη εκτίμηση, αλλά αυτά τα παιδάκια συν μια δίαιτα έχουν βάλει το κορίτσι σας να παλεύει με τα συναισθήματά της», είχε εξομολογηθεί η Μαράια Ρίντλσπριγκερ στα social media.

Μαράια Ρίντλσπριγκερ – «Εγώ τον ξέρω απλά ως Γιάννη»

Σε μια άλλη προσωπική εξομολόγηση, η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, είχε μιλήσει για τις έντονες στιγμές της μέσα στη σχέση τους και τη νέα της ζωή ως μητέρα. 

«Οι περισσότεροι τον ξέρετε ως Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ, αλλά εγώ τον ξέρω απλά ως Γιάννη. Με έχει αγαπήσει, με ώθησε, με παρηγόρησε και με πονούσε στην πλάτη μου σε τόσες πολλές διαφορετικές φάσεις της ζωής μου…

TORY TIME… πριν από μερικούς μήνες με φώναξε ότι δεν θα ακολουθήσω ή δεν θα ολοκληρώσω ποτέ επαγγελματικές φιλοδοξίες που είχα τα τελευταία χρόνια.

Σίγουρα το πήρα προσωπικά, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς, σε κανέναν δεν αρέσει να τον καλούν. Χωρίς να το ξέρει καν, με προκάλεσε να αντιμετωπίσω ένα ελάττωμα που δεν ήμουν διατεθειμένη να δεχτώ. Τα λόγια του είχαν απήχηση σε εμένα και είναι ο λόγος που δεν τα παράτησα όταν ήμουν κουρασμένη ή όταν βαρέθηκα ή τυλίχτηκα στη μητρότητα και στο προσωπικό μου θέμα, είχε γράψει στο instagram η Μαράια Ρίντλσπριγκερ.

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπριγκερ: Οι τρυφερές φωτογραφίες

 

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω