Οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου και ήθελαν την Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο να παίρνουν διαζύγιο, τελικά επιβεβαιώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 26/4.

Το ζευγάρι, μέσω επίσημης ανακοίνωσης προς τα Μέσα, έκανε γνωστή την απόφασή του να πάρει διαζύγιο.

Ωστόσο, τα σύννεφα ανάμεσά τους φαίνεται να είχαν δημιουργηθεί καιρό πριν αφού, στις αρχές Φεβρουαρίου κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ήθελε το ζευγάρι, έπειτα από 10 χρόνια κοινής ζωής και δυο παιδιά, να έχει χωρίσει.

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία αυτής της είδησης, Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος είχαν πραγματοποιήσει για επαγγελματικούς λόγους ένα ταξίδι στο Ντουμπάι. Και μπορεί από το ταξίδι αυτό να μην δημοσίευσαν κοινές τους φωτογραφίες αλλά να αρκέστηκαν μόνο σε κάποιες ονομαστικές αναφορές στα stories, ωστόσο τότε, όλοι το εξέλαβαν σαν μια έμμεση διάψευση του χωρισμού τους.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά, η Αθηνά Οικονομάκου είχε σχολιάσει τα δημοσιεύματα αυτά στις τηλεοπτικές κάμερες λέγοντας, «Δε με στεναχώρησαν. Δεν τα παρακολουθώ. Ξέρω ότι αυτά γίνονται. Πρέπει κάτι να γραφτεί. Μάλλον αυτήν τη περίοδο δεν έχει θέματα και ασχολούμαστε με αυτά. Γράφτηκε και αυτό, όπως όλα τα άλλα».

Περισσότερα Εδω