Μοιράσου το αρθρο!

Στο Σκιάθο κατέφθασε εχθες το βράδυ η υπερπολυτελής θαλαμηγός «Mayan Queen IV» της οικογένειας Μπελέρες,προερχόμενη απο την Σχοινούσα .Εχουν περάσει πέντε μήνες μετά τον θάνατο του Μεξικανού μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες (Alberto Bailleres) ιδιοκτήτη ορυχείων χρυσού, αργύρου μολύβδου , ψευδαργύρου και της μπύρας shol.

Στο εντυπωσιακό yacht που εχει ρίξει άγκυρα μεταξύ λιμανιού και νησάκι Τσουγκριάς έφθασε στην Σκιάθο αργά το βράδυ και άμεσως οι κάτοικοι
εντυπωσιάστηκαν με το μεγάλο μέγεθος του( 92 μέτρα το μήκος του)και τα συνοδευτικά tenters που κατέβασε απο τα σημεία του σκάφους.Τα tenters πήγαν σε διάφορες παραλίες του νησιού ,οπως τα Μάραθα και Αγία Ελένη και στην χώρα για καθημερινές άγορές .

ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Το mega yacht οταν βρισκόταν στην Κεφαλονιά, είχε βρεθεί κρεμασμένη τον Σεπτέμβριο του 2018, η 20χρονη influencer Sinead McNamara και τότε είχε μονοπωλήσει το ένδιαφέρον του Παγκόσμιου και Ελληνικού τύπου και οχι μόνο !


Ο δισεκατομμυριούχος Mπελέρες πέθανε σε ηλικία 90 ετών τον περασμένο Φεβρουάριο. Από το 2021, είχε εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 10,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ σύμφωνα με το Forbes. Ήταν πρόεδρος του Grupo BAL και του ITAM και δραστηριοποιούνταν στον χώρο των εξορύξεων.
Άφησε πίσω του γυναίκα και επτά παιδιά, ενώ διάδοχός του στις επιχειρήσεις είναι πλέον ο 62χρονος γιος του, Αλεχάντρο με εκτιμώμενη περιουσία 8,6 δισ. δολαρίων.
Μέχρι αυτή την ώρα το «Mayan Queen IV» βρίσκεται στην Σκιάθο και πολύς κόσμος το έπισκέπτεται για να το φωτογραφίσει .

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ -ΣΚΙΑΘΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Περισσότερα Εδω