Στην Άνδρο βρέθηκε για τις ημέρες του Πάσχα η Αθηνά Οικονομάκου στις πρώτες διακοπές μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και επτά χρόνια γάμου, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας με ανακοίνωσή τους στα media ενημέρωσαν για τη λύση του γάμου τους, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στα δυο τους παιδιά.

«Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή», ανέφερες η ανακοίνωση του διαζυγίου.

Ποζάροντας στα σοκάκια της Άνδρου, αλλά και στην πισίνα με το μαγιό της, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις χαλαρές της διακοπές.

Η γνωστή ηθοποιός μετά τις μοναχικές πόζες στο νησί, μοιράστηκε και μια selfie φωτογραφία με την στενή της φίλη, Νικόλ Παναγιώτου και την παρέα τους. 

Λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό της η Αθηνά Οικονομάκου δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τον διαζύγιό της. Σε συνέντευξή της το 2023 στον ΣΚΑΪ είχε εξομολογηθεί για πρώτη φορά την κρίση στον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Περάσαμε κρίση. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια. Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία. Έβαζα τα όριά μου, έλεγα τα θέλω μου, ζητούσα και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει και ο Φίλιππος», είχε αναφέρει η Αθηνά Οικονομάκου. 

 

 

Περισσότερα Εδω