Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγιναν για πρώτη φορά γονείς! Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε χθες Τρίτη 10/1 η Influncer με μια ανάρτηση στα social media, τονίζοντας πως όλα πήγαν καλά. 

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή…

Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, η Ιωάννα Τούνη γέννησε με καισαρική τομή το βράδυ της Δευτέρας σε γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης. Η επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3 κιλών και 100 γραμμαρίων. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρισκόταν μέσα στην αίθουσα και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία του τοκετού.

Να σημειώσουμε εδώ πως η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν επιλέξει να μη μιλήσουν ακόμη για τη γέννηση του γιου τους, με τις πληροφορίες αυτές να μένουν ανεπιβεβαίωτες. 

Περισσότερα Εδω