Τα γενέθλια της γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης 1/5 η Μαρίνα Ασλάνογλου.

 Αυτά ήταν για την ηθοποιό τα πρώτα γενέθλια που γιόρτασε μετά το διαζύγιο από τον επί οκτώ χρόνια σύζυγό της, Δημοσθένη Πέππα.

Η είδηση του διαζυγίου τους έγινε γνωστή στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου με την Μαρίνα Ασλάνογλου να την επιβεβαιώνει μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς που στόχο έχουμε, μεταξύ άλλων, την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας.

Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειάς μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορεί να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας».

Εκ τότε, η Μαρίνα Ασλάνογλου που όλα αυτά τα χρόνια είχε κρατήσει μια πολύ διακριτική στάση στην προσωπική της ζωή, απέφευγε την οποιαδήποτε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα με μόνη εξαίρεση τη φορά που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος τώρα. Έχουμε χωρίσει από τον Δεκέμβριο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα μορφή της οικογένειας. Όπως γνωρίζεις, χωρίζει το ζευγάρι, η μαμά και ο μπαμπάς του Κωνσταντίνου δεν θα χωρίσουν ποτέ κι αυτό ξέρει το παιδί. Και προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε λέξεις όπως ‘μένουμε σε διαφορετικά σπίτια’, όχι σε ‘χωριστά σπίτια’. Ο Κωνσταντίνος μεγαλώνει με αγάπη.

Τον παίρνει και ο μπαμπάς του, είμαστε σε μία πολύ καλή συνεννόηση. Όμως κάποιες φορές ολοκληρώνονται κάποια πράγματα. Και οι σχέσεις. Κάποια πράγματα είτε τα δέχεσαι είτε δεν τα δέχεσαι, πας παρακάτω. Είχαμε ένα ήρεμο διαζύγιο γιατί έχουμε το παιδί μας, οπότε μεταξύ μας έπρεπε να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να είμαστε καλά για το παιδί μας» είχε πει τότε η ηθοποιός.

Πλέον, η Μαρίνα Ασλάνογλου φαίνεται πως έχει βρει και πάλι τους ρυθμούς της ενώ γιόρτασε τα γενέθλιά της δίπλα στις αγαπημένες της φίλες δημοσιεύοντας μερικά σχετικά στιγμιότυπα στα social media.

Περισσότερα Εδω