Ο αποψινός αγώνας μεταξύ των Κλίβελαντ Καβαλίερς και των Ατλάντα Χοκς δεν θα διεξαχθεί λόγω κρουσμάτων COVID-19 στους «Ιππότες».

Όπως μετέδωσαν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, το Κλίβελαντ πιθανότατα δεν θα έχει τους ελάχιστους οκτώ παίκτες που απαιτούνται για να διεξαχθεί ο αγώνας, λόγω μιας σειράς θετικών τεστ σε κορονοϊό.

Οι «Καβς» ανακοίνωσαν εχθές (18/12) ότι ο Έβαν Μόμπλι είχε εισαχθεί στα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας του NBA, δύο μέρες αφότου ο Άιζακ Οκόρο είχε κάνει την… αρχή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τζάρετ Άλεν είναι ένα από τα πέντε νέα κρούσματα στην ομάδα που μπαίνουν στα πρωτόκολλα, ενώ στη λίστα βρίσκεται ήδη και ο σούπερ σταρ της ομάδας, Τρέι Γιάνγκ.

Σε αναβολή επίσης οδηγήθηκε και η αποψινή αναμέτρηση Μπρούκλιν Νετς-Ντένβερ Νάγκετς, λόγω COVID-19. Εν αναμονή της αναβολής βρίσκεται και η «μάχη» των Φιλαδέλφεια 76ερς-Νιού Ορλίνς Πέλικανς, επίσης λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού και τραυματισμών στους Σίξερς.

Οι Νετς είναι η ομάδα που έχει πληγεί περισσότερο από την πρόσφατη αύξηση των κρουσμάτων COVID-19. Οι Κέβιν Ντουράντ, Κάιρι Ίρβινγκ και Τζέιμς Χάρντεν είναι ήδη στα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας, μαζί με πάνω από 10 παίκτες που έχουν διαγνωστεί θετικοί από την περασμένη εβδομάδα.

Ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι ή αν οι Νετς θα πρέπει να χάσουν περισσότερες αναμετρήσεις λόγω του COVID-19.

Υπενθυμίζεται ότι το ΝΒΑ είχε αναβάλει δύο αγώνες των Σικάγο Μπουλς, προκειμένου η ομάδα να έχει και πάλι υγιείς παίκτες στη σύνθεση της.

Περισσότερα Εδω