Για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους αποφασίζουν σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής οι δικηγόροι της Λάρισας, στο πλαίσιο Γενικής Συνέλευσης που έχει προγραμματιστεί στο Δικηγορικό Μέγαρο. Οι κινητοποιήσεις του κλάδου βρίσκονται σε εξέλιξη από τον Νοέμβριο, ενώ, στην περίπτωση μη συμπλήρωσης απαρτίας, θα κληθεί να λάβει απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο. Για τη σημερινή Συνέλευση ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Τρύφων Τσάτσαρος δήλωσε τα εξής:

«Μια ακόμα Γενική Συνέλευση των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, επαναληπτική αυτή τη φορά, για να ενημερώσουμε τους συναδέλφους για οποιαδήποτε εξέλιξη, να αποφασίσουμε για το μέλλον των κινητοποιήσεών μας συνεκτιμώνται φυσικά τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα, να δούμε ποιοι είναι οι πλέον αποτελεσματικοί τρόποι για αν διαχειριστούμε την κατάσταση από εδώ και πέρα. Για μια ακόμα φορά οι συνάδελφοι καλούνται να συμμετάσχουν στη λήψη αυτή της απόφασης. Δεν μπορώ να ξέρω αυτή τη στιγμή αν θα έχουμε απαρτία ή όχι. Χρειαζόμαστε μειωμένο αριθμό αυτή τη φορά για να έχουμε την απαρτία. Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν υπάρξει, θα κληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο να συνεδριάσει εκτάκτως και να λάβει απόφαση για το τί θα γίνει από εδώ και πέρα, μιας και η απόφαση που είναι σε ισχύ ουσιαστικά εξαντλείται χρονικά σήμερα».

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας απέχουν από τις ποινικές δίκες, τις δικές συμφερόντων του Δημοσίου και τις αιτήσεις έκδοσης διαταγών πληρωμής και γενικώς τις πράξεις εκτέλεσης που αφορούν τράπεζες και funds.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω