Στη δικαιοσύνη στρέφεται ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάνοντας μήνυση για τα υβριστικά σχόλια που δέχεται στον λογαριασμό του στο instagram για την Ιωάννα Τούνη και τις αναρτήσεις με τον γιο του.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας στο «Πρωινό Σου Σού»: «Έχουμε δώσει όλα τα στοιχεία και μένει να ταυτοποιηθεί από τις Αρχές. Είναι μήνυση για εξύβριση, για συκοφαντική δυσφήμιση. Δεν ζητούν χρήματα, είναι ποινικά κολάσιμη πράξη».

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην υπόθεση με το revenge porn βίντεο, αφού μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμπονται σε κακούργημα.

«Το συγκεκριμένο ζευγάρι πέρασε πάρα πολύ δύσκολα και έχει έρθει η Δικαίωση. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό, υπάρχει και ένα παιδί. Ο Δημήτρης έχει κάνει πάρα πολύ αγώνα όλα αυτά τα χρόνια για να παρθεί αυτή η απόφαση. Η άλλη πλευρά θα καταθέσει έφεση κατά του βουλεύματος. Η Ιωάννα Τούνη είναι ξεκάθαρα το θύμα και η άλλη πλευρά έχει μπει σε μια διαδικασία να μας πει ότι το θύμα είναι ο θύτης», είπε στο Open ο Αναστάσιος Ντούγκας. 

Περισσότερα Εδω