Δεν λένε να «ξεκολλήσουν» από το αρνητικό ρεκόρ οι πρωταθλητές την ώρα που η ομάδα απ’ το Σικάγο μοιάζει… ασταμάτητη.

Ατλάντα Χοκς – Μιλγουόκι Μπακς 120-100

Με τον Τράε Γιανγκ να είναι… «on fire», οι Χοκς κέρδισαν στο «rematch» των τελικών της περιφέρειας. Ο Αμερικανός γκαρντ σταμάτησε στους 42 πόντους ενώ είχε επίσης 10 ασίστ και 8 ριμπάουντ. Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς το προβάδισμα και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν ποτέ, εξασφαλίζοντας σχετικά εύκολα τη νίκη. Για τους Μπακς κορυφαίος ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 26 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ.

Λος Άντζελες Κλίπερς – Σικάγο Μπουλς 90-100

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν που «πέρασε» από το «Staples Center» και ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης. Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν μέτρησε 35 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ οδηγώντας για ακόμη μια φορά τους συμπαίκτες του σε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Οι Κλίπερς – που είχαν για κορυφαίο τον Πολ Τζορτζ με 27 πόντους – προσπάθησαν να «επιστρέψουν» στη διεκδίκηση της νίκης στην τελευταία περίοδο, όμως εν τέλει δεν τα κατάφεραν.

Λος Άντζελες Λέικερς – Σαν Αντόνιο Σπερς 114-106

Με τον Άντονι Ντέιβις σε ακόμη ένα μεγάλο βράδυ (34 πόντοι, 15 ριμπάουντ, 6 ασίστ) οι «λιμνάνθρωποι» επέστρεψαν στις νίκες. Η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ ήλεγχε το ματς καθ’ όλη τη διάρκειά του και εν τέλει επικράτησε των μαχητικών Σπερς. Για την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς «διασώθηκαν» ο Ντεζόντε Μάρεϊ που πέτυχε triple-double (22 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ) και ο Κέλντον Τζόνσον με 24 πόντους.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς:

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Μπρούκλιν Νετς 96-120
Σάρλοτ Χόρνετς – Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 106-102
Χιούστον Ρόκετς – Φοίνιξ Σανς 89-115
Ντένβερ Νάγκες – Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 124-95

Περισσότερα Εδω