Στην κάμερα του Open και στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σού» έκανε δηλώσεις ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με αφορμή την τηλεοπτική του συνάντηση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη μετά τις φήμες για την κόντρα τους.

«Δεν είχα να χωρίσω τίποτα από τον Δημήτρη, ούτε ο Δημήτρης τίποτα από εμένα. Ήταν σαν να είχαμε πάει για καφέ πιο πριν και τον ξαναείδα τώρα. Το καλοκαίρι ήμασταν μαζί διακοπές  στα Κύθηρα, έτυχε, έχουμε περάσει μαζί στιγμές, έχουμε μιλήσει, έχουμε διαφωνήσει, απλά κάποια στιγμή έτυχε να διαφωνούμε σε κάποια πράγματα», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. 

«Έχει πει κάτι για εμένα, έχω πει κάτι για αυτόν, that’s it. Είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεν κρατάω κακίες, ούτε ο Δημήτρης κρατάει σε εμένα κάποια κακία», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Όσο για την επιστροφή του στο «Χαμογέλα και Πάλι», ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε: «Έχω να κάνω με ανθρώπους που είναι οικογένειά μου. Έχω τη Σίσσυ Χρηστίδου, όποια και να ήταν η θεματολογία δύσκολα θα μπορούσα να πω όχι στην πρόταση που μου κάνανε. Ο βασικός λόγος που γύρισα ήταν τα παιδιά και όχι η εκπομπή» και για το εάν συνεργαζόταν τηλεοπτικά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, απάντησε: «Με τίποτα. Να κάνουμε τι εμείς οι δύο; Δυο όμορφοι που λένε τη γνώμη τους; Τι να κάνω τώρα εγώ με τον Αλεξάνδρου στην τηλεόραση;» απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. 

Περισσότερα Εδω