Ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό και θεατρικό κόσμο προκάλεσε η είδηση ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου.

Η απώλειά της μεγάλη και το ελληνικό θέατρο πενθεί μια από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους του. Η Άννα Παναγιωτοπούλου πρωταγωνίστησε επίσης σε τεράστιες τηλεοπτικές επιτυχίες, μια από αυτές το «Ντόλτσε Βίτα», όπου έπαιζε μαζί με την καλύτερη φίλη της, την Κατιάνα Μπαλανίκα.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μιλάει αποκλειστικά στο TLIFE για την φίλη της, Άννα Παναγιωτοπούλου και συγκινημένη αναφέρει όλα όσα θα θυμάται από εκείνη.

«Έχω πάρα πολλά να θυμάμαι από την Άννα. Είμαστε από πολύ νέες μαζί, στη Σχολή ακόμη. Τα νιάτα μας, τα γέλια μας, τα κλάματα μας… τα περάσαμε μαζί. Μιλούσαμε για όλα, κάναμε δουλειές μαζί. Ήμασταν φίλες πολύ και πριν και μετά από το Ντόλτσε Βίτα. Τη θαύμαζα πολύ, η Άννα είναι μια ολόκληρη εποχή. Ήταν σπουδαία σε αυτό που έκανε. Δεν υπήρχε άλλη σαν την Άννα. Είναι σαν να κλείνει μια εποχή, σαν να τελειώνει μια εποχή…» αναφέρει συγκινημένη η Κατιάνα Μπαλανίκα για την Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Τι να θυμάσαι από έναν άνθρωπο που ήταν το alter ego σου; Πολλά… Ήταν όλα τα μυστικά μας και όλες οι καταστάσεις που περνούσαμε, τις περνούσαμε μαζί. Θυμάμαι το γέλιο της, τη φωνή της, το χιούμορ της, τα πάντα. Θα γίνει μετά την Τρίτη η κηδεία της…» εξομολογείται στο TLIFE η αγαπημένη ηθοποιός.

«Είναι μεγάλη έλλειψη. Λείπει και θα λείπει η Άννα. Θα μπορούσε ακόμη να παίζει… Δεν ήταν ότι μεγάλωσε τόσο πολύ. Ήταν πολύ σπουδαία. Ήταν πολύ δικός μου άνθρωπος. Παρόλο που ξέραμε κάποια πράγματα, ήταν και πάλι απότομο. Είναι μεγάλη απώλεια. Να είναι καλά εκεί που είναι και θα ανταμώσουμε κάποια στιγμή» καταλήγει η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Περισσότερα Εδω