Για την κόρη του που ήρθε στον κόσμο πριν λίγο καιρό μίλησε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα και τη δημοσιογράφο Ελίνα Κοτανίδου.

«Όλοι μας λένε ότι η κόρη μας μοιάζει σε μένα. Η αλήθεια είναι ότι έχει πάρει το ύψος μου. Είμαι τρελαμένος, ερωτευμένος. Είναι φανταστικό συναίσθημα, μεγάλες ευθύνες. Πλέον έχεις μια ζωή στα χέρια σου που είσαι υπεύθυνος γι’ αυτή και θες απλά να γίνει ένας σωστός άνθρωπος για την κοινωνία» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

«Μου είχε πει ο Χάρης Βαρθακούρης ότι οι καλύτερες στιγμές είναι όταν το παιδί είναι μωρό και το βλέπεις να μεγαλώνει, να φροντίσω να μη τις χάσω. Είχε απόλυτο δίκιο. Κοιτάω ανά πάσα ώρα και στιγμή να είμαι δίπλα της, ακόμα και όταν λερωθεί λέω σε όλους να αφήσουν εμένα να το κάνω.

Είχαμε μια πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη. Γεννήσαμε φυσιολογικά. Ήμουν μέσα στον τοκετό. Οι νοσηλεύτριες νόμιζαν ότι θα λιποθυμήσω. Έντονες στιγμές. Κλάμα χαράς… Οι πρώτες στιγμές είναι απερίγραπτες… Η καθημερινότητα στο ζευγάρι αλλάζει από το 0 στο 100. Θα κάνουμε γαμοβάφτιση, θα γίνουν στη Μύκονο. ‘Εχουμε κάνει για την ώρα ένα τυπικό σύμφωνο συμβίωσης. Θα ήθελα να κάνουμε ακόμα ένα παιδάκι, να μεγαλώσουν μαζί όπως κι εγώ με τον αδερφό μου» κατέληξε.

Περισσότερα Εδω