Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ξανά ερωτευμένος και όπως έγινε γνωστό πριν μερικές εβδομάδες η νέα σύντροφός του είναι η ηθοποιός Κατερίνα Νικολοπούλου

Τόσο ο Αιμιλιανός Σταματάκης όσο και η Κατερίνα Νικολοπούλου βρέθηκαν πολλές φορές να παρακολουθούν ο ένας την παράσταση του άλλου, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, καθώς και οι δύο ηθοποιοί δεν θέλουν να απασχολούν τα μέσα με την προσωπική ζωή και τη σχέση τους. Το ζευγάρι είναι μαζί 11 μήνες!

Η Κατερίνα Νικολοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη και δεν δίστασε να παραδεχτεί on camera τη σχέση της με τον ταλαντούχο ηθοποιό.

«Μου είναι αμήχανο και άβολο να μιλάω για τη σχέση μου με τον Αιμιλιανό Σταματάκη. Νομίζω γενικά ένας καλλιτέχνης δεν έχει να πει κάτι σχετικά με την προσωπική του ζωή, δεν ξέρω αν αφορά και κανέναν στην ουσία. Δεν το λέω ηθικά ούτε το παίζω κάπως, το πιστεύω πραγματικά. Νομίζω ότι μόνο μέσα από τις δουλειές μας πρέπει να μιλάμε. Είμαι σε μια φάση πολύ δημιουργική σε όλους τους τομείς και νιώθω ευλογημένη» τόνισε η όμορφη ηθοποιός.

 

Περισσότερα Εδω