Η Κατερίνα Καινούργιου διοργάνωσε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ένα λαμπερό dinner party στην Βουλιαγμένη, για να γιορτάσει μαζί με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα – φίλους και συνεργάτες – τα 39 της χρόνια.

Τα social media πλημμύρισαν με φωτογραφίες και ευχές για την παρουσιάστρια, ενώ το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων της. Την ανάρτηση συνόδευσε με μια μακροσκελή λεζάντα για τη νέα γενεθλιακή χρονιά που έρχεται.

«Τόσες όμορφες ευχές απ’ τα πρώτα λεπτά, πώς να μην νιώσω τη μαγεία των γενέθλιά μου; Μπορεί να είμαι ολόκληρη γυναίκα, όπως χαρακτηριστικά λέει η γιαγιά μου, ωστόσο πάντα τη μέρα των γενεθλίων μου ξυπνάω με ένα πιο πλατύ χαμόγελο και νιώθω τόσο τυχερή, όχι μόνο για όσα έχω ζήσει, αλλά και για όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που ‘ναι πάντα εκεί για μένα…

Κάθε γενεθλιακή χρονιά μου μαθαίνει πολλά… Γίνομαι καλύτερος άνθρωπος πιο ψύχραιμη, με μια δόση επιφυλακτικότητας πλέον…Αγαπάω πιο δύσκολα, αλλά αληθινά!

Δεν κρύβω τα χρόνια μου και είμαι πάντα περήφανη που έφτασα εδώ που είμαι σήμερα. Γιατί, τίποτα δεν μας χαρίζεται, τίποτα δεν είναι ίδιο με χθες και κανένας χρόνος, καμία μέρα δεν επιστρέφει. Για αυτό περήφανα φυσάω όλα τα κεράκια στην τούρτα ευχόμενη κάποια στιγμή να καταφέρω να την γεμίσω! Όπως απολαμβάνω κι εγώ την κάθε μέρα, το ίδιο να κάνετε κ σεις για τον εαυτό σας. Σας ευχαριστώ για τις ΑΠΕΙΡΕΣ και ΥΠΕΡΟΧΕΣ ευχές. Να είστε όλοι καλά κ υγιείς πάνω απ’ όλα. Καλή και ευλογημένη Μεγάλη Πέμπτη» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στη λεζάντα της ανάρτησης.

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω