Διοργανωτές ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου (NOΣ) με την περιφέρεια Θεσσαλίας υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου και την υποστήριξη του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Σκιάθος”.
Η Σκιάθος, μοναδική από τη φύση της, εκτός από πανέμορφες παραλίες, συνδυασμένες με ατελείωτο πράσινο, προσφέρει στον σύγχρονο ταξιδιώτη πολλές διαφορετικές εμπειρίες. Μία κορυφαία εμπειρία, για τους λάτρεις του αθλητικού τουρισμού, είναι το Skiathos Palace Cup, που βάζει επάξια τη Σκιάθο και στον χάρτη των ναυταθλητικών διοργανώσεων!
Από το 2016, στις μαγευτικές Κουκουναριές της Σκιάθου -που πρόσφατα βρέθηκε στην πρώτη θέση στο Condé Nast Traveller Readers Choice-, µια από τις ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου, με τον σπάνιο υδροβιότοπο, διοργανώνεται ο ιστιοπλοϊκός αγώνας The Skiathos Palace Cup. Ο αγώνας από το 2019, αποτελεί προορισμό του άκρως επιτυχημένου Hellenic Match Racing Tour, γεγονός που αυξάνει τη δυναμική του αλλά και την απήχηση που έχει στον κόσμο της ιστιοπλοΐας, καθώς συνδυάζει την έντονη θαλασσινή δράση, την luxury ελληνική φιλοξενία σε ένα heaven on earth σκηνικό από χρυσή άμμο, σμαραγδένια θάλασσα, πεύκα και πάπιες!
Θαυμάσιες εικόνες από τις εντυπωσιακές αναμετρήσεις στη θάλασσα, κολύμπι και θαλάσσια σπορ στην παραλία, χαμόγελα από τα κοκτέιλ πάρτι και παράλληλες εκδηλώσεις σε ένα σπάνιας φυσικής ομορφιάς location, συνθέτουν το παζλ μιας διοργάνωσης που αποτελεί εμπειρία θαλασσινής δράσης και ψυχαγωγίας.
Tο 2019 το The Skiathos Palace Cup βραβεύτηκε με το Sail Green or GO Home Αward για τη συμμετοχή του στην οικολογική δράση της Σκιάθου. Επίσης, έχει χαρακτηριστεί από τον οργανισμό Sailors For The Sea ως μία «Καθαρή Ιστιοπλοϊκή Διοργάνωση» (Clean Regatta) στην κατηγορία BRONZE.
Το Εvent Management έχει η εταιρεία TRINITY EVENTS, με πολύ πετυχημένη δραστηριότητα, ειδικά σε θαλάσσιες διοργανώσεις.

Περισσότερα Εδω