Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μπορεί να έζησαν την απόλυτη ευτυχία στη σχέση τους τα δέκα χρόνια που πέρασαν μαζί, οι δυο τους όμως, αποφάσισαν πως πρέπει να πάρουν διαζύγιο και το ανακοίνωσαν με επίσημο δελτίο Τύπου προς τα Μέσα.

Η γνωστή ηθοποιός και ο γοητευτικός επιχειρηματίας απέκτησαν δύο παιδιά μαζί, τον Μάξιμο και την Σιέννα, για τα οποία θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο, παραμένοντας οικογένεια.

Αρκετές ήταν οι αφορμές το τελευταίο διάστημα που φούντωσαν τις φήμες για κρίση στον γάμο του ζευγαριού. Μία από αυτές ήταν και η απουσία του Φίλιππου Μιχόπουλου από τα γενέθλια της Αθηνάς Οικονομάκου. 

Στις 6 Μαρτίου η ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, χωρίς να έχει στο πλευρό της τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Αυτό είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στους διαδικτυακούς φίλους της Αθηνάς Οικονομάκου, μέχρι τη στιγμή που ο επιχειρηματίας, παρά την απουσία τους, της ευχήθηκε δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία της αγαπημένης του και την είχε συνοδεύσει γράφοντας: «Χρόνια πολλά στη πιο συγκλονιστική ακατέργαστη αγάπη μου». (Δες εδώ αναλυτικά)

 

Περισσότερα Εδω