Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βγαίνοντας από το ραδιοφωνικό στούντιο της εκπομπής του συνάντησε για άλλη μια φορά τους δημοσιογράφους, οι οποίοι και τον περίμεναν προκειμένου να απαντήσει για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Μετά τη δήλωση για την επιθυμία του να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη, ακολούθησε ένα έντονο ξέσπασμα από τον Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας πως και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται ο ίδιος στο πρωινό του ANT1.

«Αυτή η εκπομπή, όπως την βλέπετε, σας αρέσει-δεν σας αρέσει, θα είναι στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Να το κλείσουμε, να κόψουμε την πλάκα» – Δες Εδώ ολόκληρο το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα.

Η αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Καμία απάντηση δεν θέλησε να δώσει ο παρουσιαστής του ANT1, ο οποίος βγαίνοντας από το στούντιο, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους, πηγαίνοντας αλλού την κουβέντα, αφού μπροστά του περνούσε τυχαία ένα όχημα της πυροσβεστικής.

«Σας ευχαριστούμε για ότι κάνετε, να είστε καλά! Αυτά τα ρεπορτάζ να κάνετε, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στους άνδρες της πυροσβεστικής, στέλνοντας έτσι μήνυμα στους δημοσιογράφους.

Σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα: «Καλό Σαββατοκύριακο», ευχήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Δες το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή Open Weekend:

Περισσότερα Εδω