Η Αθηνά Παντελίδη δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον του Γιώργου Θεοφάνους, ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε για τον Παντελή Παντελίδη, καθώς ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Όπως σημείωσε ο δικηγόρος της μητέρας του Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το συγκεκριμένο συμβάν που ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους δεν συνέβη ποτέ και αποτελεί παραπληροφόρηση.

Η Αθηνά Παντελίδη έκανε την πρώτη δήλωσή της στην πρωινή εκπομπή του Mega: «Δέχομαι τη συγγνώμη του κ. Θεοφάνους. Είναι μεγάλο πράγμα να ζητάς συγγνώμη, έτσι έχω μάθει και στα παιδιά μου. Έκανε λάθος ο κ. Θεοφάνους, κάτι άλλο ήθελε να πει, άλλο είπε. Δεν θα κινηθώ νομικά, μου αρκεί η συγγνώμη του. Εννοείται ότι αυτό το γεγονός δεν συνέβη ποτέ».

 

Από την άλλη, ο Γιώργος Θεοφάνους σε συνέντευξη του στο «Χαμογέλα και πάλι» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από τον αυθορμητισμό μου λέω πράγματα με λάθος τρόπο. Μου έχει στοιχίσει πάρα πολύ ο αυθορμητισμός μου. Πολλές φορές μου συμβαίνει αυτό, πρέπει να μαζέψω λίγο τη γλώσσα μου. Λυπάμαι που ο αυθορμητισμός μου στεναχώρησε τη μάνα του Παντελή. Πραγματικά λυπάμαι».

 

Περισσότερα Εδω