Ένα από τα ονόματα που έχουμε δει να συζητιούνται αρκετά για μια από τις θέσεις των κριτών του GNTM είναι και ο γνωστός φωτογράφος Θανάσης Κρίκης.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι του έχει γίνει πρόταση για το ριάλιτι μοντέλων ωστόσο ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια συμφωνία αφού μέσα του υπάρχει και μια δεύτερη σκέψη αυτή του ότι η τηλεόραση θα του αποσπάσει χρόνο από αυτό που πραγματικά αγαπά να κάνει που δεν είναι άλλο από τη φωτογραφία.

«Ο Θανάσης Κρίκης είπε στη συνέχεια: «Η τηλεόραση είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Μου έκαναν πρόταση για το φετινό GNTM. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι θα μου αποσπάσει χρόνο από αυτό που αγαπώ, και αυτό είναι η φωτογραφία. Δεν έχει προχωρήσει κάτι. Το GNTM είναι ταυτισμένο με την Βίκυ Καγιά, εφόσον έλειπε, δεν ήταν ίδιο το show».

Κλείνοντας, ο Θανάσης Κρίκης ανέφερε: «Τώρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν δουλεύει σαν μοντέλο τώρα θεωρείται celebrity, είχα δουλέψει μαζί της στο παρελθόν. Η Ροζάνα Γεωργίου θα μπορούσε να πάρει την θέση της Ισμήνης στο GNTM. Η Ροζάνα είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα μοντέλο στην Ελλάδα» είπε ο Θανάσης Κρίκης.

Περισσότερα Εδω