Για τον δεύτερο κύκλο του Maestro μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Παρασκευής 19/4.

Μέσα σε όλα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε και ένα spoiler για το τι θα γίνει τελικά με τον Γιάννη Τσορτέκη κι αν τελικά στο δεύτερο κύκλο θα δούμε να γίνεται η ανατροπή και να βγαίνει ζωντανός μέσα από τη θάλασσα όπου τον έχουν ρίξει.

«Με ρωτάνε συνέχεια για το Maestro αν ζει ο Γιάννης Τσορτέκης. Με ρώτησε και σήμερα κάποιος εδώ. Όχι παιδιά… τον πυροβολάς, τον σέρνεις, τον πας στο καϊκι, τον πετάς με αλυσίδα στη θάλασσα και περιμένεις να βγει; Όχι. Ξέρετε πόσες φορές με έχουν ρωτήσει στο δρόμο.

Ο Γιάννης Τσορτέκης παίζει στον δεύτερο κύκλο, έχει κάποιες εξαιρετικές σκηνές, αλλά παίζει με έναν τρόπο διαφορετικό. Θα είναι σε κάποια επεισόδια…» αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Το πρώτο επεισόδιο είναι 80 λεπτά, όλα είναι μεγάλα… Είναι δύσκολο αλλά το θέμα είναι ότι στο πρώτο επεισόδιο που λέγεται mother, βλέπουμε τη Σοφία, τη μητέρα της Κλέλιας και του Αντώνη και όλο περιστρέφεται γύρω από κάτι τραγικό που έχει συμβεί στο παιδί της… Στο τέλος θα υπάρξει η κάθαρσις» πρόσθεσε.

 

Περισσότερα Εδω