Μία χιουμοριστική ανάρτηση έκανε το πρωί της Παρασκευής 29/4 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του «The 2night Show» δημοσίευσε μία παλιά φωτογραφία από διακοπές του, την οποία ανακάλυψε ο γιος του, Αναστάσης και του την έστειλε.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι αρκετά νεότερος, ενώ όπως θα δεις έχει μεγάλη διαφορά και στα κιλά του.

Ο ίδιος θέλοντας να αυτοσαρκαστεί την δημοσιοποίησε στον λογαριασμό του και τη συνόδευσε γράφοντας: «Αυτή τη φωτογραφία την βρήκε κάπου ο γιος μου και μου την έστειλε, με την ερώτηση: ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?…. Τώρα τι του απαντάω;».

«Θέλω να μάθω στον γιο μου να είναι δίκαιος και να μην στεναχωριέται να χάνει. Είναι μέσα στη ζωή, αυτό που του λέω είναι πως κάθε φορά που χάνει ένα παιχνίδι, μέσα του έρχεται μια μεγάλη νίκη, αλλά θα το καταλάβει λίγο αργότερα. Μακάρι ο Αναστάσης μου να πει κάποτε όμορφα λόγια για μένα. Αυτό είναι το όνειρό μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω