Σε δήλωση της Άννας Βαγενά για την ματαίωση των παραστάσεων “Αγγέλα Παπάζογλου” σε Λάρισα και Φάρσαλα επισημαίνονται τα εξής:

«Δυστυχώς, λόγω βροχής, η παράσταση «Αγγέλα Παπάζογλου» που επρόκειτο να δώσω σήμερα στις 9:00 μ.μ., στο Β’ Αρχαίο θέατρο Λάρισας, ματαιώθηκε.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν στην προσπάθειά μου να πραγματοποιήσω αυτή την παράσταση. Αρχικά την κ. Σταυρούλα Σδρόλια, Έφορο Αρχαιοτήτων, που ήταν παρούσα μέχρι την τελευταία στιγμή σε αυτή την προσπάθεια, καθώς και τον φύλακα του Β’ Αρχαίου Θεάτρου, κ. Ευθύμιο Μπαρμπούζα, που με συγκινητικό τρόπο μας βοήθησε. Τέτοιοι άνθρωποι είναι που μου δίνουν κουράγιο τόσα χρόνια να συνεχίζω να αγωνίζομαι.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμο, που με τόση αγάπη και ενδιαφέρον αγκάλιασε την παράσταση και την κ. Δέσποινα Θεοδώρου, Πρόεδρο του Συλλόγου Μικρασιατών Δήμου Λάρισας.

Δυστυχώς, δε μπορώ να πω το ίδιο για κάποιους άλλους «φίλους» που με πίκραναν και με απογοήτευσαν.

Θερμά ευχαριστώ, επίσης, στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, κ. Γιάννη Σκόκα, που μας παραχώρησε τον χώρο για τη φύλαξη των σκηνικών της παράστασης και φυσικά όλους τους χορηγούς επικοινωνίας.

Μα πάνω απ’ όλους ευχαριστώ το κοινό της αγαπημένης μου πατρίδας, της Λάρισας, που απ’ ότι φάνηκε θα γέμιζε το Β’ Αρχαίο Θέατρο. Θέλω να ξέρουν ότι όλες οι προσπάθειές μου είναι γι’ αυτούς.

Δυστυχώς, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπεται να συνεχιστούν και αύριο, ακυρώνεται και η αυριανή παράσταση που είχε προγραμματιστεί να γίνει στα Φάρσαλα.

Όσοι επιθυμούν και εφόσον το επιτρέψει ο καιρός, μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση «Αγγέλα Παπάζογλου»:

– Στη Νίκαια (Δ. Κιλελέρ), την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, στις 9:00 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου και

– Στον Αμπελώνα, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022, στις 9:00 μ.μ., στην Πλατεία.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και οι θέσεις θα καλυφθούν με σειρά προσέλευσης.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω