Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του βιώνει τους τελευταίους μήνες ο Ευτύχης Μπλέτσας.

Ο γνωστός παρουσιαστής της ταξιδιωτικής εκπομπής «Happy Traveller» και η σύζυγός του, Ηλέκτρα Αστέρη, τον Ιούλιο υποδέχτηκαν τη δεύτερη κόρη τους, η οποία ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας, την Πέμπτη 6/1 είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε μαζί με την σύζυγό τους και τις κόρες τους, Ίρις και Νεφέλη στη Θεσσαλονίκη.

Ο τρυφερός μπαμπάς δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία, όπου τον βλέπουμε να σβήνει το κεράκι της γενέθλιας τούρτας, πιο χαρούμενος από κάθε άλλη φορά.

«Birthday dad! Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! Είμαστε πολύ καλά, ήρεμα και οικογενειακά. Ότι καλύτερο δηλαδή!» έγραψε ο Ευτύχης Μπλέτσας κάτω από την φωτογραφία.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχήθηκε στον Ευτύχη Μπλέτσα και η σύζυγός του, Ηλέκτρα, η οποία ανήρτησε μία παλιά φωτογραφία του από το ταξίδι του στο Ντουμπάι, συνοδεύοντάς της με το πιο τρυφερό μήνυμα.

«Χρόνια πολλά χαμογελό μου.
Χρόνια καλά ψυχή μου.
Χρόνια ευτυχισμένα καρδιά μου.
Χρόνια που να σφύζουν από υγεία.
Χρόνια γεμάτα από το φως και τη δημιουργικότητά σου.

Ξεχωρίζεις πάντα σε ό,τι κάνεις εξαιτίας αυτού του φωτός. Γεννήθηκες την ημέρα των Θεοφανείων βλέπεις, και αυτό λαμποκοπαει παντού. Να λάμπεις πάντα μάτια μου, όπως τώρα. Να γεμίζεις τον κόσμο από όλα τα καλουδια που έχει η ψυχή σου. Να κρατάς εμένα και τις κόρες μας πάντα με αγάπη και στοργή.

Σε θαυμάζω για όλα όσα είσαι, κάνεις και πρεσβεύεις.
Σ’ αγαπάω φως μου.
Χρόνια πολλά».

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω