Η Εβελίνα Νικόλιζα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην εκπομπή «Happy Day».

H γνωστή Youtuber μεταξύ άλλων, μιλά για τη σχέση με τους γονείς της, ενώ αποκαλύπτει την περιπέτεια που είχε σε μικρή ηλικία, η οποία παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.

«Δεν γίνεται να είμαι και εγώ και η μαμά μου και ο μπαμπά μου στο σπίτι. Θεωρούμε ότι ο μπαμπάς πρέπει να πάει στο MasterChef. Ο μπαμπάς μου μαγειρεύει πάρα πολύ καλά» είπε η Εβελίνα Νικόλιζα για τον πατέρα της, ενώ για τη μητέρα της πρόσθεσε: «Η μητέρα μου όταν της λέω να γυρίσουμε βίντεο για το youtube, μου λέει αρχικά πως είναι κουρασμένη και μετά έρχεται σπίτι υπερπαραγωγή».

«Όταν ήμουν μικρή, μία φορά ήμασταν στην Επίδαυρο, έπαιζα με τα παιχνίδια δίπλα στη θάλασσα και η μαμά μου έκανε ηλιοθεραπεία και ο αδερφός μου βλέπει κάτω από το νερό και το καπελάκι μου επέπλεε πάνω. Αρχίζει να φωνάζει μαμά η Εβελίνα πνίγεται και η μαμά μου το απάντησε μην είσαι χαζός αγόρι μου, το καπελάκι της έχει πέσει μέσα. Ευτυχώς με έπιασε ο αδερφός μου και μου έσωσε τη ζωή», περιέγραψε η Εβελίνα Νικόλιζα για το περιστατικό με τη μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη.

Περισσότερα Εδω