Σήμερα, Κυριακή 24/9 πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση.

Ο νικητής του Survivor 2017 και η επίσης πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, μετά από σχεδόν έναν χρόνο σχέσης, αποφάσισαν να να κάνουν το επόμενο βήμα και να παντρευτούν με κουμπάρο τον καλό τους φίλο, Αναστάσια Ντούγκα στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Τη μέρα αυτή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους όλους τους ανθρώπους που με τους οποίους έχουν συνδεθεί στη ζωή τους και έχουν μοιραστεί στιγμές. Γι’ αυτό οι καλεσμένοι τους ξεπέρασαν τους 500.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν και οι πρώην συμπαίκτες του από το Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, οι οποίοι έφτασαν μαζί στην δεξίωση.

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις, γεγονός για το οποίο έχουν μιλήσει πολλές φορές και οι δύο δημόσια. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά την είσοδό τους στο κέντρο όπου θα πραγματοποιηθεί η δεξίωση και έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Μαζί τους όπως θα δεις ήταν και ο Ηλίας Μπόγδανος αλλά και ο Κώστας Κοκκινάκης με την σύντροφός του, Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Δες τις φωτογραφίες

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

 

Περισσότερα Εδω