Πραγματοποιήθηκε σήμερα 20-10-2021 με μέριμνα της Διεύθυνσης Ασυνομίας Καρδίτσας, η εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ.κ. Τιμόθεος .
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Θωμάς Καρανάσιος, , εκπρόσωπος του Υπουργού Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνου Τσιάρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, Κωνσταντίνος Νούσιος, εκπρόσωποι των Βουλευτών του νομού Καρδίτσας, ο Δήμαρχος Καρδίτσας, Βασίλειος Τσιάκος, εκπρόσωπος του Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατονομίας (ΚΕΣΝ) Καρδίτσας, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Καρδίτσας, Γεώργιος Νταουτάς, ο Υποδιοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.Π.Ε.), Σταύρος Παπαγεωργίου, εκπρόσωποι αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, εκπρόσωπος του Τοπικού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και εν ενεργεία αστυνομικοί.

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω