Γιώργος Λιάγκας και Ανδρέας Μικρούτσικος δεν συναντήθηκαν τηλεοπτικά το πρωί της Τετάρτης στο Πρωινό, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί και… προαναγγελθεί από τα social media του παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

«Πρώτος καλεσμένος μετά τις διακοπές του Πάσχα ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Γιώργος Λιάγκας και Ανδρέας Μικρούτσικος συναντώνται τηλεοπτικά μετά από πολλά χρόνια και η συνύπαρξη αυτή αναμένεται να βγάλει πολλές ειδήσεις» αναφερόταν στη σχετική ανάρτηση που λίγη ώρα μετά διαγράφηκε και… αντικαταστάθηκε με ένα story με υπονοούμενο!

«Ο μαγικός κόσμος της τηλεόρασης. Θα σας τα πω όταν γράψω το βιβλίο. Αύριο κανονικά ραντεβού στο Πρωινό» έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το παρασκήνιο πίσω από τη ματαίωση της συνέντευξης

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο Ανδρέας Μικρούτσικος «κλείδωσε» να πάει στο πλατό του Πρωινού και στον Γιώργο Λιάγκα χωρίς να ενημερώσει και να πάρει άδεια τόσο από την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, Barking Well Media, ούτε από το OPEN στο οποίο εργάζεται τις τελευταίες ημέρες για την εκπομπή Tv Queen.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που φαίνεται να λειτουργεί με δεδομένα μίας άλλης εποχής και θεωρεί ότι βρίσκεται ακόμα σε ένα καθεστώς αυτονομίας κρίνοντας ότι μπορεί να πηγαίνει καλεσμένος όπου θέλει και όταν θέλει. Σε αυτή τη χρονική στιγμή, επέλεξε να κλείσει μία συνέντευξη σε ανταγωνιστική πρωινή εκπομπή από εκείνη που βρισκόταν επί τρία χρόνια την ώρα που οι σχέσεις του με την Κατερίνα Καινούργιου, ένα από τα αστέρια της Barking Well Media, και τη Super Κατερίνα είναι τεταμένες.

Το προηγούμενο διάστημα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίαζε αρνητικά τόσο την ίδια την παρουσιάστρια, όσο και συνεργάτες της εκπομπής του Alpha, ακόμα κι όταν εμφανιζόταν στην εκπομπή, δημιουργώντας μόνιμα προβλήματα…

 

 

 

 

Περισσότερα Εδω