Σάλο προκαλούν στα κατεχόμενα οι αποκαλύψεις για εμπλοκή του λεγόμενου πρωθυπουργού του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ σε ροζ βίντεο. Μετά την είδηση που έφεραν στο φως τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, έχουν δρομολογηθεί ήδη οι διαδικασίες για την παραίτησή του.

Όπως ανέφερε η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στη Λευκωσία, Μανιάνα Καλογεράκη, πριν από λίγο ο Ερσάν Σανέρ έκανε λόγο για συνωμοσία εις βάρος του και βιντεοκλήση η οποία αποτελεί προϊόν μοντάζ.

Η νέα κρίση στο κυβερνών κόμμα, με επίκεντρο έναν από τους στενότερους συνεργάτες του Ερσίν Τατάρ, ξεκίνησε μετά από αναρτήσεις στο twitter δημοσιογράφου ο οποίος έκανε λόγο για γεγονότα στην πολιτική ζωή των Κατεχομένων που δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο περιήλθε λίγο αργότερα στην κατοχή επιχειρηματία από τα Κατεχόμενα ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται στην υπόθεση να εμπλέκεται και το όνομα του Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος έχει αναφερθεί συχνά στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μέλη της κυβέρνησης του.

Πάντως ο Ερσάν Σανέρ σε 10 μέρες θα παρουσιαζόταν από τον Ταγίπ Ερντογάν  ως ο νέος «πρωθυπουργός» των Κατεχομένων, μετά την παραίτηση της προηγούμενης «κυβέρνησης». Για τη διαδοχή του Σανέρ ακούγονται δύο ονόματα, αυτά του Ναζίμ Τσαβούσογλου και του Αλναλ Εστέλ.

Πηγή: ΕΡΤ, Ανταπόκριση: Μανιάνα Καλογεράκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Περισσότερα Εδω